Bakstfjøla – vår historie

Historia om den mjuke og lomsine lefsa vår starta tilbake i 2006, i en ombygd garasje hjemme i et hus på vestsiden av Randsfjorden.

Lefsa ble fort populær, og høsten 2010 flyttet vi virksomheten til det gamle meieriet på Dokka for å kunne utvide produksjonen vår. Her åpnet vi også et lite utsalg for lefsa vår, samt annen lokalprodusert mat.

Etter noen år var behovet der nok en gang for å utvide, og bakeriet og utsalget ble i 2014 flyttet opp i sentrum til den gamle apotekergården. Her ble utsalget for diverse lokalmat også utvidet. Året etter åpnet vi i tillegg en liten kafé hvor du får servert enkle retter hvor lefsa vår og produktene i butikken er i fokus.

I 2017 valgte vi å satse enda mer på utsalget vårt, og vi valgte å kalle butikken for Bakstfjøla Landhandel og Kafé.

Her finner du kvalitetsprodukter fra småskalaprodusenter, med et fokus på leverandører fra nærområdet og kortreist mat.

I tillegg til lokal mat ønsker vi å tilby en mer miljøvennlig måte å handle på, og har flere miljøvennlige produkter for hus og hjem i butikken. Hos oss kan du i tillegg ta med din egen emballasje og handle oppskåret spekemat, mel, gryn, nøtter, såpe og diverse ting i løsvekt fra løsvekttorget vårt.

Stikker du nesa inn i døra vår vil du kjenne den deilige luften av nybakt lefse som brer seg utover i butikken, hver dag, året rundt.

Velkommen skal du være!