Fagernes Kjøtt

//Fagernes Kjøtt
Fagernes Kjøtt

Fagernes Kjøtt

Fagernes Kjøtt, logoFagernes Kjøtt er en familiebedrift som holder til på Bruflat i Etnedal kommune i Valdres. Her lager de spekemat og diverse andre kjøttprodukter.

Fagernes kjøtt har sin opprinnelse fra pølseprodusenten Arnold Svenson, men da sønnen til Svenson ikke ønsket å drive bedriften videre ble Svenson kjøpt ut av dagens eiere. I 1994 startet Fagernes Kjøtt opp. De første årene holdt de til på Fagernes, derav navnet, men behovet for større og bedre lokaler gjorde at de i 1999 flyttet bedriften til Bruflat.

Spekepølser og andre kjøttprodukter

Deres satsingsområde er spekepølser, men de leverer også diverse produkter som karbonader, medister, leverpostei, m.m.

Kvalitetsfokus

Fagernes Kjøtt er veldig opptatt av god kvalitet på alt fra råvarer, produksjon til ferdig produkt, og velger kun de beste råstoffene fra norsk kjøttindustri.

Meritter:

  • Sølv i klassen Julepålegg i NM i juleprodukter 2006
www.fagerneskjott.no
Fagernes Kjøtt på Facebook
Valdres, Oppland