Ask Gård

Ask Gård

Ask Gård – økologisk spekemat og andre kjøttvarer

Ask gård, logoPå Ask Gård på Jevnaker holder Anne Marte og Kristoffer Evang til. Her driver de økologisk lammedrift, hvor dyrene får gå inn og ut akkurat som de vil.

I 2013 startet de opp ASK gård foredling i stabburet på gården, og nå produserer de håndlaget økologisk spekemat med ”nose to tail”–prinsippet, av egne lam og med gris fra Heinrich Jung på Aamodt Gård.

Prisvinnende produkter

Savnet etter økologisk mat i butikken og en lidenskapelig interesse for mat, var grunnen til at de startet opp ASK gård foredling. Inspirert av sydligere strøk lager de nå prisvinnende produkter med norske kvalitetsråvarer.

www.askgard.no
Ask gård på Facebook
Jevnaker, Oppland

Meritter for Ask Gård

Holy Baloney

Slegge

  • Årets kjøtt, foredlet, Det Norske Måltid 2017
  • Årets matspire, Det Norske Måltid 2017
  • Vinner av Matkanalen.tv sin egen pris, Det Norske Måltid 2017
  • Tildelt Spesialitetsmerket

Hockey

Passe

Tips

  • Stek pølsene og ha de som sprø topping på supper!
  • Bruk det som topping på pizza, eller i ostesmørbrød!
  • Og sjefens favoritt, Passe pølsa på fersk lefse!